Om oss
Österlen 360° ägs och drivs av bolaget Österlen Media HB. Delägare och chefredaktörer är Sophia Callmer och Anna Gunnert. Ansvarig utgivare är Sophia Callmer.


Sophia Callmer är konstnär som arbetar både redaktionellt och konstnärligt med fotografi, främst inom trädgårdsområdet. Sin utbildning fick hon bl.a. på Det Kgl Danske Kunstakademi i Köpenhamn 1995-2002. Hon är medlem i Svenska Fotografers Förbund, ÖSKG och Gröna Pennklubben. Sedan tio år bor Sophia på en gammal gård på landet utanför Lövestad med man, tre barn, hästar, får, hund och katt och en stor trädgård med fantastiskt köksland.
Sophia Callmer
Tel. 0701 49 45 59
sophia@osterlen360.com


Anna Gunnert är fil.mag i konstvetenskap, journalist, författare och konstpedagog. Sin utbildning fick hon vid Journalisthögskolan, Stockholms och Lunds Universitet samt Konstfack. Hon är medlem i Svenska Konstkritikersamfundet, AICA-Internationella Konstkritikersamfundet och Publicistklubben. Sedan 2009 bor Anna med man, hund och katt i ett stort hus med underbar trädgård och ateljé i utkanten av Bjärsjölagård.
Anna Gunnert
Tel.076 831 82 56
anna@osterlen360.com

Österlen Media HB Bjärrödsvägen 13 275 95 Sjöbo

 

 

Sophia_Callmer
Sophia

Anna_Gunnert
Anna